logo

Projecten

Wij maken versketens efficiënter, transparanter en slimmer. Vernieuwing is hierbij het sleutelwoord. We werken aan nieuwe richtingen, nieuwe verbindingen en nieuwe verkoopkanalen. 

Nieuwe richtingen

Meerdere wegen leiden naar Rome, maar welke weg is het aantrekkelijkst? Dit kun je pas zeggen als je onderweg bent. We hebben aan enkele projecten gewerkt die hierop inspeelden.

  • Project

    Innovatieve veehouderijstallen

    We hebben investeringen in innovatieve veehouderijstallen mogelijk gemaakt. Dit is bereikt door het ontwikkelen van een fonds voor achtergestelde leningen met diverse partners. Dit alles in samenwerking met de provincie Noord-Brabant.

Nieuwe verbindingen

Wij maken versketens zichtbaar aan de hand van blockchaintechnologie. Doorgaans doen we dit in samenwerking met Foodinsights. De zichtbare ketens vragen om kennis en een goede analyse. Met deze ingrediënten en slimme blockchains kunnen we de processen sterk verbeteren. Onderstaande animatie geeft hier een goed beeld van.

Bekijk video

  • Project

    Nieuwe verbindingen met nieuwe markten

    We maken nieuwe verbindingen door ketens op een slimme manier te integreren. Een goed voorbeeld hiervan is de keten van Wouters-van de Huijevoort. Dit is een varkenshouder die samen met twee retailers de verwerking van varkensvlees op zich heeft genomen. Zo kunnen zij hun klanten laten genieten van hun onderscheidende vakmanschap en smaak van het product.  

“What we do: creating chainges.”